Ipsis Acoustics Aalten

Publicatie Datum: 20/10/2014
 • Lokatie: 7121 CT, Aalten, Gelderland, Netherlands

IPSIS Acoustics ontwerpt opname- en controleruimten die aan de hoogste eisen voldoen. IPSIS beperkt zich daarbij niet tot professionele, dure studio's maar geeft ook advies aan semi-professionele en hobbymatige studio's.

Het ontwerp van een een studio kan verschillende werkzaamheden inhouden zoals:

Geluidsisolatie
Buitengeluid blijft buiten de muren van de studio, binnengeluid blijft binnen de muren van de studio. IPSIS berekent de geluidsreducerende waarde van constructies en geeft teken- en teksttechnisch aan hoe constructies dienen te worden gerealiseerd. Aan de hand van deze gegevens kan (eventueel door een aannemer) een offerte worden gemaakt en kan de totale uitvoering worden gedaan.

Akoestisch rapport
Aan de hand van bovenstaande gegevens kan IPSIS berekenen welke geluidsniveaus optreden bij geluidgevoelige locaties buiten de studio (buren ed). IPSIS kan voor de (melding in het kader van) milieuvergunning (Wet Milieubeheer) deze gegevens in een rapport gieten volgens de Handleiding Meten en Rekenen Industrielawaai, zodat een vergunning kan worden aangevraagd.

Akoestiek controleruimte
Reken- teken- en teksttechnisch wordt het totale akoestische design van een controleruimte ter hand genomen. Met een computermodel worden alle relevante parameters bepaald. Aan de hand van deze gegevens kan (eventueel door een aannemer) een offerte worden gemaakt en kan de totale uitvoering worden gedaan. Het principe van de ruimte is afhankelijk van de afmetingen en wordt in overleg met de opdrachtgever bepaald. Inmeten en fijn-tunen van de monitor/ruimteakoestiek is uiteraard mogelijk.

Akoestiek opnameruimte
Reken- teken- en teksttechnisch wordt het totale akoestische design van een opnameruimte ter hand genomen. Met een computermodel worden alle relevante parameters bepaald. Aan de hand van deze gegevens kan (eventueel door een aannemer) een offerte worden gemaakt en kan de totale uitvoering worden gedaan. Inmeten en fijn-tunen van de monitor/ruimteakoestiek is uiteraard mogelijk.

Akoestiek isolatieruimte
Reken- teken- en teksttechnisch wordt het totale akoestische design van een voice-over of zangbooth ter hand genomen. Met een computermodel worden alle relevante parameters bepaald. Aan de hand van deze gegevens kan (eventueel door een aannemer) een offerte worden gemaakt en kan de totale uitvoering worden gedaan.

Klimaatbeheersing
Reken- teken- en teksttechnisch wordt het totale design van een ventilatie- en verwarmings/aircosysteem ter hand genomen. Aan de hand van deze gegevens kan (eventueel door een aannemer) een offerte worden gemaakt en kan de totale uitvoering worden gedaan.

Ruimtemeting
Akoestische metingen in het tijd- en frequentiedomein aan monitor/ruimtecombinaties en eventueel instellen EQ. Wordt gedaan met MLSSA-, LAUD-, AURORA-geluidsanalysers, B&K-meetmicrofoons en PC. Uitdraaien/presenteren gegevens inbegrepen.

Geluidsisolatiemeting
Metingen aan de geluidsisolatie tussen ruimten en advies over verbetering van de situatie.


Telefoon: +31 543 472297

Deel

Bruikbare informatie

 • Voorkom oplichting door lokaal handelen of het betalen met PayPal
 • Betaal nooit met Western Union, Moneygram of andere anonieme betaaldiensten
 • Niet buiten uw land kopen en/of verkopen. Kascheques van buiten uw land niet accepteren
 • Deze site is nooit betrokken bij een transactie, en niet bij de betalingen, verzending, garantie transacties, bieden escrow diensten, of het aanbod "koper bescherming" of "verkoper certificering" te behandelen

Gerelateerde aanbiedingen

 • Meting van je akoestiek
  Meting van je akoestiek
  Acoustics - - 17/03/2016

  Wij verzorgen betaalbare metingen en advies voor wie de klank van de studio wil verbeteren. Ook wie daarna zelf wil meten, kan na ons advies aan de slag.