Dag Casting Berchem

Publicatie Datum: 09/10/2014
 • Lokatie: 2600, Berchem, Antwerpen, Belgium

Dagcasting werd opgericht in 1993 door Dag Elsermans en groeide uit tot één van de voornaamste castingbureaus in België in zowel nationale als internationale castings, voornamelijk in de reclamewereld.

De gepersonaliseerde manier van werken maakt dat wij kunnen rekenen op het vertrouwen van de grootste reclamebureaus en productiehuizen ter wereld.

Aan de hand van een unieke software, is elke casting op maat gemaakt. Daarnaast staan wij ook in directe verbinding met castingbureaus over de hele wereld, wat het zoeken naar anderstalige of buitenlandse casts heel eenvoudig maakt.

Dagcasting beschikt verder over een eigen studio. Wij maken gebruik van hi-tech apparatuur voor het filmen van castings. De klant kan zelfs live of via skype-verbinding rechtstreeks de casting volgen.

Wij staan 24u op 24 ter beschikking van de klant en de artiest en zijn altijd zelf aanwezig op de set. Wij volgen de hele productie mee op en zorgen zelf voor contracten, betalingen e.d.m.

Dagcasting kan voortbouwen op een werkelijk excellente reputatie, bij zowel klant als artiest.


Telefoon: +32 3 645 83 85

Deel

Bruikbare informatie

 • Voorkom oplichting door lokaal handelen of het betalen met PayPal
 • Betaal nooit met Western Union, Moneygram of andere anonieme betaaldiensten
 • Niet buiten uw land kopen en/of verkopen. Kascheques van buiten uw land niet accepteren
 • Deze site is nooit betrokken bij een transactie, en niet bij de betalingen, verzending, garantie transacties, bieden escrow diensten, of het aanbod "koper bescherming" of "verkoper certificering" te behandelen

Gerelateerde aanbiedingen

 • Kim Casting
  Kim Casting
  Extras - - 08/04/2015

  Kimcasting beschikt over een dagelijks ge-update-bestand met meer dan 4000 mensen, gevestigd over gans België van boreling tot bejaarde, van blank tot zwart, van natuurlijke schoonheden tot ware karakterkoppen. Kimcasting cast vooral People, de gewon...

 • Cast.be
  Cast.be
  Casting - Auditions - - 10/10/2014

  Op cast.be vind je oproepen, vaak voor "andere" casting. Rare mensen, oudere, dikke, dunne, skaters, bergbeklimmers, bakkers... Figuranten, stand-ins, je kan het zo gek niet bedenken of iemand zoekt het.

 • Face It Casting
  Face It Casting
  Casting - Auditions - - 10/10/2014

  DE JUISTE KOP VOOR DE JOB Face It heeft jaren ervaring met het CASTEN van het juiste TALENT. - film- en televisiemakers - reclamemakers - fotografen - acteurs - modellen - figuratie Neem een kijkje op onze online-database. Stuur een mailtje als je vr...