Muziekcentrum TRACK Kortrijk

Publicatie Datum: 08/10/2014
 • Lokatie: Kortrijk, West-Vlaanderen, Belgium

Muziekcentrum Track* met oa de Concertstudio, gehuisvest in de oude Radio 2 – gebouwen, is de jongste afdeling van Cultuurcentrum Kortrijk. Van repetitie over opname tot concert, Muziekcentrum Track* beschikt over een gevarieerd aanbod aan lokalen die te huur zijn: polyvalente ruimtes, opnamestudio’s, geluidsdichte repetitieruimtes en de concertstudio.

Naast een uitgebreide infrastructuur ontwikkelt het Muziekcentrum ook een inhoudelijke werking met oa een residentiebeleid en een muziekeducatieve werking (Pop Up).

Dit huis is de ontmoetingsplaats voor vele muzikanten, muziekliefhebbers, organisatoren en creatievelingen in de regio Kortrijk. Een unieke plek waar de meest uiteenlopende muziekgenres met elkaar in contact komen.

De authentieke opnamestudio's uit de jaren '70 van Radio 2, zijn bewaard gebleven. Deze studio's (een grote en een kleine) zijn een grote troef voor het muziekcentrum. Je kan er werken in een rustige, aangename omgeving en in optimale omstandigheden een opname realiseren. De studio's zijn niet uitgerust met opnamemateriaal.
Je huurt dus enkel de ruimte op zich en kiest zelf een partner die het geschikte opnamemateriaal heeft voor jouw realisatie.
Beide studio's hebben een afzonderlijke controlekamer en hebben elk een eigen akoestiek en sfeer. De grote studio is volledig in vast tapijt en heeft een apart inzinglokaal.


Naam studio: MUZIEKCENTRUM TRACK
Telefoon: +32 56 277900

Deel

Bruikbare informatie

 • Voorkom oplichting door lokaal handelen of het betalen met PayPal
 • Betaal nooit met Western Union, Moneygram of andere anonieme betaaldiensten
 • Niet buiten uw land kopen en/of verkopen. Kascheques van buiten uw land niet accepteren
 • Deze site is nooit betrokken bij een transactie, en niet bij de betalingen, verzending, garantie transacties, bieden escrow diensten, of het aanbod "koper bescherming" of "verkoper certificering" te behandelen

Gerelateerde aanbiedingen

 • Non-commercial studios - - 03/12/2014

 • Professionele opnames
  Professionele opnames
  Non-commercial studios - - 28/10/2014

  Zang, electronica met profesioneel hard ware apparatuur

 • Noise Gate VZW
  Noise Gate VZW
  Non-commercial studios - - 09/10/2014

  Noise Gate is een muziekeducatieve organisatie, die aan de muzikant mogelijkheden wil geven om zijn of haar muziekcapaciteiten te ontdekken en te ontwikkelen. Daarbij gaan we uit van het concept 'muziekcentrum': letterlijk en figuurlijk ruimte creëre...