Noise Gate VZW Ternat

Publicatie Datum: 09/10/2014
 • Lokatie: 1742, Ternat, Vlaams-Brabant, Belgium

Noise Gate is een muziekeducatieve organisatie, die aan de muzikant mogelijkheden wil geven om zijn of haar muziekcapaciteiten te ontdekken en te ontwikkelen. Daarbij gaan we uit van het concept 'muziekcentrum': letterlijk en figuurlijk ruimte creƫren voor muzikaal experiment en plezier, onder begeleiding van professionele coaches uit de pop- en rockscene.

In het proces 'van zolderkamer naar podium' bieden we zowel muziekeducatie (cursussen, workshops, stages, ...) als logistieke steun (repetitieruimtes, opnamestudio, PA-verhuurdienst, ...). De nadruk ligt op muziekeducatieve activiteiten, en die beslagen een zo breed mogelijk spectrum: van rockmuziek over dj tot digitale audio. Praktijkgerichte, technische training wordt steeds gecombineerd met eigen inventiviteit en creativiteit.

Noise Gate speelt in op de noden van de muzikant en richt zich zowel naar de amateurmuzikant, semi-professional en professional als naar organisaties, scholen, bedrijven etc. Laagdrempeligheid voeren we hoog in het vaandel: zoveel mogelijk mensen moeten kunnen participeren. Daarom werkt Noise Gate ook op locatie.


Naam studio: Noise Gate

Deel

Bruikbare informatie

 • Voorkom oplichting door lokaal handelen of het betalen met PayPal
 • Betaal nooit met Western Union, Moneygram of andere anonieme betaaldiensten
 • Niet buiten uw land kopen en/of verkopen. Kascheques van buiten uw land niet accepteren
 • Deze site is nooit betrokken bij een transactie, en niet bij de betalingen, verzending, garantie transacties, bieden escrow diensten, of het aanbod "koper bescherming" of "verkoper certificering" te behandelen

Gerelateerde aanbiedingen

 • Non-commercial studios - - 03/12/2014

 • Professionele opnames
  Professionele opnames
  Non-commercial studios - - 28/10/2014

  Zang, electronica met profesioneel hard ware apparatuur

 • Frontrow VZW
  Frontrow VZW
  Non-commercial studios - - 08/10/2014

  Samen ijveren voor meer culturele participatie in Aalst. Het doel van de vereniging is culturele, vormende en sociale activiteiten voor jongeren en jongvolwassenen te organiseren in Vlaanderen. vzw FrontRow is: - Angie Clopterop - Maxim Van Meerhaegh...