Studio Sakado Antwerpen

Publicatie Datum: 19/10/2014
 • Lokatie: 2000, Antwerpen, Antwerpen, Belgium

Om een hele band op te nemen is de opnamestudio van SAKADO niet echt ontworpen. Om stemmen op te nemen des te meer. Onze opnamestudio heeft net een grondige restyling gekregen, en niet enkel op vlak van verf, meubilair en verlichting. Kers op de taart is namelijk de legendarische condensatormicrofoon Neumann U87. SAKADO gaat voor elke opdracht op zoek naar de meest geschikte stem, afhankelijk van de vereisten van het programma en het beschikbare budget. Achter onze microfoon zaten al mensen als Kathleen Cools, Ianka Fleerackers en Jan Leyers, maar onze minder bekende stemmen hoeven voor hen niet onder te doen. Voor talen als Frans, Engels, Nederlands of Spaans doen we beroep op native speakers met microfoonervaring.


Aantal opname ruimtes: 1
Naam studio: Sakado
Telefoon: +32 3 225 03 67

Deel

Bruikbare informatie

 • Voorkom oplichting door lokaal handelen of het betalen met PayPal
 • Betaal nooit met Western Union, Moneygram of andere anonieme betaaldiensten
 • Niet buiten uw land kopen en/of verkopen. Kascheques van buiten uw land niet accepteren
 • Deze site is nooit betrokken bij een transactie, en niet bij de betalingen, verzending, garantie transacties, bieden escrow diensten, of het aanbod "koper bescherming" of "verkoper certificering" te behandelen

Gerelateerde aanbiedingen

 • Stereo WorX
  Stereo WorX
  Professional studios - - 15/10/2014

  Vernieuwd. Opent op 1 december 2014.

 • Antwerp Music City
  Antwerp Music City
  Professional studios - - 09/10/2014

  Een demostudio, 16 repetitie ruimtes en een gezellige toog met luide muziek en drank aan democratische prijzen. Maandelijks zijn er op zondagnamiddag ook de Rodeo Shows: hardcore/alternatieve/rock optredens. Brutaal en plezant.

 • Sputnik Studio
  Sputnik Studio
  Professional studios - - 09/10/2014

  De studio baadt in het daglicht en is groot genoeg om bands live op te nemen. Perfect dus om in een inspirerende ruimte een full-cd, EP, single of demo op te nemen.